Vil du læse nyhedsbrevet i din browser. Klik her
M Networks Podio.com  Podio i medierne Kontakt os
 
Podio - virksomhedens fremtidige kommunikationsværktøj
Podio anvendes i dag til projektstyring, sociale intranets, produktudvikling, CRM og rekruttering af mere end en halv million virksomheder. Mulighederne er uendelige og prisen starter ved nul kroner.
 
 
Hvorfor er Podio en succeshistorie?
Blandt de væsentligste fordele ved Podio er den let overskuelige informationshistorik, visuel kommunikationsstyring og muligheden for at indrette arbejdsrum tilpasset individuelle behov.

Hos M Networks anvender vi Podio til en bred vifte af projekt- og marketingsopgaver. Vores oplevelse er en styrkelse af intern og ekstern kommunikation samt en forbedret fremdrift i kundeprojekter.

På baggrund af vores positive erfaringer med Podio har vi gennem en periode rådgivet danske og internationale virksomheder om, hvordan de med en samlet kommunikationsløsning kan optimere de daglige arbejdsgange.

 
 
Podio netværk      
Arbejdspladsens svar på Facebook

Podio, der af mange betegnes som arbejdspladsens svar på Facebook eller et socialt intranet, byder på et hav af muligheder i forhold til kommunikation på tværs af regionale, nationale og kontinentale afdelinger.

Deling af kalender holder medarbejdere opdateret og gør det nemt at dele viden samtidig med, at informationshistorikken bevares i let overskuelige strukturmodeller.

 
      Podio pris
Hvad koster Podio?
Op til fem brugere kan benytte Podio gratis med Lite-versionen. Podio Teams-versionen er til virksomheder med mere end fem brugere, og som koster $9 pr. bruger/pr. måned. Endelig er der mulighed for at opgradere til Podio Business, hvor prisen fastsættes individuelt efter aftale.

 
Podio apps      
Design af apps - alle kan være med
Med den brugervenlige app-builder har medarbejdere uden it-faglig baggrund mulighed for at designe arbejdsrum til CRM, mødestyring og produktudvikling. Alternativt kan medarbejdere vælge mellem hundredevis af apps fra det gratis app-marked.

 
Vil du vide mere?
Hvis Podio er interessant for din virksomhed kan du med fordel gennemføre en gratis miniworkshop, hvor vi hos M Networks kommer med konkrete bud på, hvordan fremtidens kommunikationsværktøj passer ind i netop din forretning. Send en mail til salg@mnetworks.dk, så kontakter vi dig. Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70107005.


 

 
 


Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er tilmeldt vores mailingliste med adressen %%emailaddress%%. Hvis du ikke ønsker at modtage mails fra M Networks A/S fremover eller har modtaget mailen ved en fejl, kan du let afmelde fremtidige mails ved at klikke her